Maksiu to czteroletni dalmat. Mieszka z rodziną w bloku w Bielsku-Białej. Mieszkanie jest małe, a rodzina się powiększyła więc dla Maksia szukają nowego domu. Psiak jest wychowany w domu, z dziećmi, łagodny, grzeczny i towarzyski. Jest młody więc kocha ruch, zabawę i długie spacery. Maksiu jest wykastrowany. A tu pychol i łatki Maksia
Gosia ile Maksiu ma ma lat ? wygląda na młodego... może więcej informacji jaki w domu, czy zachowuje czystość itp. to można ruszyć z ogłoszeniami... przypomina mi Rejna i ludzie byli bardzo chętni wtedy na jego adopcje
"Pies jest jedyną istotą na świecie , która bardziej kocha Ciebie niż samego siebie"./J. Billings / "Na początku Bóg stworzył człowieka, ale widząc go tak słabym, dał mu psa" - /Alfons Toussenel/
Na górze napisałam, że Maksiu ma 4 lata Pies jest wychowany w bloku, grzecznie zostaje w mieszkaniu sam, nic nie niszczy. Ładnie chodzi na smyczy. Wychowany z dziećmi. Nie jest agresywny ani do ludzi ani do zwierzaków. Tyle wiem
"Pies jest jedyną istotą na świecie , która bardziej kocha Ciebie niż samego siebie"./J. Billings / "Na początku Bóg stworzył człowieka, ale widząc go tak słabym, dał mu psa" - /Alfons Toussenel/
To jak teraz jest z Maksiem ? ma dom ? Moge go przesunac do zaadoptowanych ?
Zniewoliliśmy resztę zwierzęcego stworzenia oraz potraktowaliśmy naszych dalekich kuzynów w futrach i piórach tak okrutnie, że poza wszelką wątpliwość, gdyby mieli oni stworzyć religię, szatanem byłby dla nich człowiek. — William Ralph Inge
tak jak pisałam na pw dostałam od Pani Maksia email, że jego ogłoszenie jest już nieaktualne. Wysłałam wiadomość z zapytaniem, czy nieaktualne bo znalazł nowy dom, czy postanowili go zatrzymać, czy jest inny powód. Nie dostałam odpowiedzi, ale odnajdę nr do niej i zadzwonię, żeby wiedzieć
Przenoszę do niewyjaśnionych adopcji. Nie mamy informacji od właścicielki dlaczego ogłoszenie nie jest aktualne.
"Jest twoim przyjacielem, partnerem, obrońcą - twoim Psem. Jesteś jego życiem, miłością, przewodnikiem. Będzie twój - wierny i oddany do ostatniego uderzenia serca. Winien mu jesteś zasłużyć na to oddanie."/ M. Siegal /