Azja ma 11 lat i niestety nie może dłużej mieszkać ze swoją rodziną.
Jej pani dzielnie walczyła z silną alergią córeczki, ale niestety przegrała tę walkę.... Z ogromnym żalem i bólem w sercu szuka domu dla swojej suni. Liczyła, że pomogą znajomi, ale niestety usłyszała same wymówki, że sunia stara itd....
Bardzo liczymy na pomoc w szukaniu dla Azji domu, gdzie będzie członkiem rodziny.
Sunia nie choruje, jest zaczipowana i zaszczepiona. Nie jest wysterylizowana.
Wychowywana z dzieckiem. Umie zachować czystość w domu. Nie niszczy. Jest grzeczna.
Tak o swojej suni pisze Pani Iwona:
"Szukam nowego domu dla mojej 11 letniej dalamtynki Azji, której cały czas się wydaje, że jest młodym małym Yorkiem Niestety nie mogę jej zatrzymać z powodu stanu zdrowia mojej czteroletniej córci. Córka jest alergikiem i bardzo często choruje na zapalenie płuc, niestety musiałam w końcu dojrzeć do tej decyzji, żeby poszukać dla Azji nowego domu, bo nie jestem w stanie dalej się z tym zmagać. Azja jest bardzo towarzyska, ale nie ukrywam, że potrzebuje wiele uwagi, czułości i miłości, dlatego szukam dla niej właściciela dla którego będzie nie zwykłym psiakiem tylko członkiem rodziny. Na znalezienie domu mam nie wiele czasu, bo zaledwie trzy tygodnie, ponieważ córeczka jest teraz u Babci i chciałabym to zrobić pod jej nieobecność."
SZUKAMY DOMU DLA AZJI