dalmibea napisał(a):Dam w przyszlym tygodniu konkretna odpowiedz.
dalmibea napisał(a):Tydzien sie jeszcze nie skonczyl, u mnie jest jeszcze czwartek
Bylam dopiero dzisiaj ( czwartek) , na wizycie przed adopcyjnej, bo musialam czekac az mi sie popoludniowe duzury skoncza. Wszystko ok, to nie jest tylko ogrodek, ale to jest tez podworko. Sunia wilczurek jest chetna do zabawy i dobrze ulozona. Nina wziela ze soba swojego Dalmata zeby zobaczyc jaka sunia jest i jak reaguje na nowe psy. Bez problemu zaczeli sie bawic i szalec. Sunia ma 7 lat .
Grafit moze w domu wszystko, bo Wilczurka tez moze wszystko, oprocz tego jak chca moga w dzien w takiej altanie na podworku sie zdrzemnac.
Tylko narazie nie wiem jak z transportem i na kiedy, narazie sa dwie opcje, albo na 22 go lipca na niedziele , albo dopiero na 5 go sierpnia , w zaleznosci od tego na kiedy znajde cos dla jakiegos naszego Dalmata zeby mogly razem przyjechac .
Ale Grafit moze przyjezdzac i jestem pewna ze to bedzie super domek od razu z przejeciem na stale.
Powrót do ZAADOPTOWANE - PSY W NOWYM DOMU
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość