Wiem jak jest , nie siedze w tym od dzis, pies nie ma szans na znalezienie domu w Polsce na stronie dalmatynczykow ,, ja nie wiem do kogo nalezy ten pies , do kogo mam sie bezposrednio w jego sprawie zzwrocic , do ciebie ? do Vileny ? potrzebuje tutaj na forum kogos kto sam bedzie o niego dbal.
A co do tego co napisalas ze jestes w wielu "druzynach" to nie zaprzeczam , ale przeciez w naszej druzynie nie jestes, ok , wspierasz nas, to DT czy innym pomocnym gestem , ale do druzyny nie chcialas wstapic mimo ze ci zaproponowalam.
Moge go z powrotem wstawic na strone pies szuka pana , nie mam z tym problemu, ale on tak i tak nie ma szans na znalezienie domu , rzykro mi, my na to nie mamy wplywu ale taka jest rzeczywistosc, kazdy kto wchodzi do nas na strone szuka dalmata.
Tylko mam jedna prosbe, Czy zobowiazesz sie byc osoba posrednicza miedzy osoba odpowiedzialna za niego a forum , to znaczy bedziesz aktualizowac jego watek dalej tak jak to prowadzila Vilena ??? Wiem jak jest , zadna z nas tego robic nie bedzie , nie ze zlosliwosci , tylko dlatego ze brak nam czasu na wydzwanianie za naszymi dalmatami a co dopiero za psami ktore nie sa nasze i nie dalmaty