Dopiero po spotkaniu w Miłkowie zaczełam zaglądać do tych stron (psy do adopcji) i po prostu wymiękam... Amor i tak ma szczęście, że po 4 latach w schronie trafił do hoteliku, przynajmniej ma się znacznie lepiej. Może w końcu znajdzie się jakiś Dobry Dom dla niego?
Teraz wiesz Olu dlaczego my tak czasmai malo na forum piszemy, bo po prostu czasu na to wszystko brak, zregoly zajmujemy sie tymi psiakami co pomocy szukaja i nawet nam czasami czasu brakuje i sil na wstawianie zdjec wlasnych psiakow w galeri.
Zniewoliliśmy resztę zwierzęcego stworzenia oraz potraktowaliśmy naszych dalekich kuzynów w futrach i piórach tak okrutnie, że poza wszelką wątpliwość, gdyby mieli oni stworzyć religię, szatanem byłby dla nich człowiek. — William Ralph Inge
Amorek czyje sie bardzo dobrze. Robi sie coraz bardziej otwarty. Uwielbia być głaskany. Jest bardzo spragniony kontaktu z człowiekiem. Z naszym Lordem są skumplowani. Bywa, że sypiaja na jednym posłanku.
Bardzo sympatyczna i kontaktowa psina..... i czek a już tak długo.....
"Jest twoim przyjacielem, partnerem, obrońcą - twoim Psem. Jesteś jego życiem, miłością, przewodnikiem. Będzie twój - wierny i oddany do ostatniego uderzenia serca. Winien mu jesteś zasłużyć na to oddanie."/ M. Siegal /
AMOREK jest bardzo podobny do mojego GOLIATKA,gdybym miała mniejsze stadko to bym Go do siebie przygarnęłam,śliczny nie wiem dlaczego tak czeka na swój domek.
Trzymajcie z calych sil kciuki, trwaja rozmowy na temat nowego domku dla Amorka az sie bojecos wiecej pisac zeby nie zapeszyc
Zniewoliliśmy resztę zwierzęcego stworzenia oraz potraktowaliśmy naszych dalekich kuzynów w futrach i piórach tak okrutnie, że poza wszelką wątpliwość, gdyby mieli oni stworzyć religię, szatanem byłby dla nich człowiek. — William Ralph Inge
Nasz Amor/Ronaldo ruszył w drogę swojego wymarzonego domu.
Chłopak w drodze do lepszego jutra huraaa
"Jest twoim przyjacielem, partnerem, obrońcą - twoim Psem. Jesteś jego życiem, miłością, przewodnikiem. Będzie twój - wierny i oddany do ostatniego uderzenia serca. Winien mu jesteś zasłużyć na to oddanie."/ M. Siegal /
Przystanek w drodze do domu. Amor ze swoją rodzina zobaczy się jutro
Należało się chłopakowi, tak się naczekał. Teraz na pewno będzie mu dobrze. Henryczek za tęczowego mostka uprosił dla niego ten domek u swoich opiekunów