Nic sie nie zmienilo, piesio dalej czeka cierpliwie na domek
Zniewoliliśmy resztę zwierzęcego stworzenia oraz potraktowaliśmy naszych dalekich kuzynów w futrach i piórach tak okrutnie, że poza wszelką wątpliwość, gdyby mieli oni stworzyć religię, szatanem byłby dla nich człowiek. — William Ralph Inge
Amor musi troche na wadze stracic ! Z niego to taka prawdziwa kuleczka !
Zniewoliliśmy resztę zwierzęcego stworzenia oraz potraktowaliśmy naszych dalekich kuzynów w futrach i piórach tak okrutnie, że poza wszelką wątpliwość, gdyby mieli oni stworzyć religię, szatanem byłby dla nich człowiek. — William Ralph Inge
to postaraj mu sie zrobic nastepnym razem troche lepsze zdjecia, bo na tych wyglada nie jak Ronaldo tylko jak Maradona, do tego ma jeszcze takie lapki jak pilkarz
Nie jest to proste, i tak wybralam te najlepsze zdjecia, próba przytrzymania bardzo go stresuje, nie ma naszego p.Rafała i gdzies do polowy kwietnia niestety ze wszystkim bedzie problem ale postaram sie i moze uda mi sie go nastepnym razem wziac po prostu na spacer, jesli mi go ten pan wypozyczy na chwilke.
Ronaldo/Amorek wciąż cierpliwie czeka..... Całkowicie gotowy do adopcji, tylko chętnych brak
"Jest twoim przyjacielem, partnerem, obrońcą - twoim Psem. Jesteś jego życiem, miłością, przewodnikiem. Będzie twój - wierny i oddany do ostatniego uderzenia serca. Winien mu jesteś zasłużyć na to oddanie."/ M. Siegal /
dziwi mnie, że taki piękny psiak już tyle siedzi w hoteliku... przecież nic mu nie brakuje.. mam nadzieje, że to czekanie zostanie mu wynagrodzone domem pełnym miłości i ciepła
"Pies jest jedyną istotą na świecie , która bardziej kocha Ciebie niż samego siebie"./J. Billings / "Na początku Bóg stworzył człowieka, ale widząc go tak słabym, dał mu psa" - /Alfons Toussenel/
on tak jak Baron musi swoje odczekac ale jestem pewna ze mu sie los jeszcze kiedys usmiechnie, tylko musi troche poczekac.
Poczciwy Amorek Ronaldo... tyle czasu już czeka... Jest bardzo cierpliwy...
"Jest twoim przyjacielem, partnerem, obrońcą - twoim Psem. Jesteś jego życiem, miłością, przewodnikiem. Będzie twój - wierny i oddany do ostatniego uderzenia serca. Winien mu jesteś zasłużyć na to oddanie."/ M. Siegal /
Amorek/Ronaldo pozdrawia i wciąż cierpliwie czeka....