roma_121 napisał(a):jejku ale wysyp przed samymi świętami....
ja pomoge Justynce w ogłoszeniach tylko powiedzcie czy można je już ogłaszać ...
magmal napisał(a): Jutro/pojutrze będzie wiadomo czy nie to co się dzieje to alergia czy jakieś choróbsko.
Pani Danusiu przesyłam zdjęcia Marty zrobione zresztą z wielkim trudem... na większości jest tylko zarys Martuchy bo ona ciągle się rusza ale myślę, że coś Pani wybierze a ja postaram się jeszcze uchwycić jej niepowtarzalne piękno i doślę zdjęcia. Marta to naprawdę super psinka kochana, łagodna, uwielbia pieszczotki i głaski... i kocha swoich ludków całym psim serduszkiem. Można zostawić na stole nawet największy smakołyk a Marta go nie ruszy nawet kiedy zostanie sama.
Antybiotyk już skończyła brać. Ma jeszcze troszkę problemów z oczkami ale myślę, że za kilka dni bedzie już dobrze (na razie Marta jak tylko widzi, że trzymam w rękach krople do oczu chowa głowę pod poduchę albo zasłania oczy łapkami ...ale wie, że musi więc dzielnie znosi zakraplanie oczu )- jutro idziemy na kontrolną wizytę do mojej Pani weterynarz i zobaczymy co powie.
Pozdrawiamy serdeczczie: ja i Martusia śpiąca za mną sładko na łóżku - i od razu wyjaśniam, że u mnie Marta wchodzi na łóżko bo jej na to pozwalam ale jak z nią byłam u kolegi to wystarczyło jedno "nie wolno" i Marta posłusznie położyła się na kocyku)
Powrót do ZAADOPTOWANE - PSY W NOWYM DOMU
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość