Witam,
kilka dni temu byłam w przytulisku dla psów w Lesznie; przytulisko małe, nieciekawe, ale opiekuje się nim osoba o wielkim sercu; ona i wolontariusze robią wszystko, by psy znalazły nowe domy. Niestety, niewidomy Bingo nie ma dużych szans na adopcję...
Pani Małgosia tak go opisuje:
"Bingo ma około 8 lat. Jest u nas od lipca 2009r. Po wyprowadzeniu go z boksu jest trochę niespokojny, ale po jakimś czasie gdy się do niego mówi Bingo uspokaja się. Najgorzej jest gdy usłyszy bądź poczuje w pobliżu innego psa. Wtedy szczeka i się wyrywa. Dlatego też najlepsza adopcja dla niego to dom bez innych zwierząt. Co tu dużo mówić powinna go mieć osoba która ma dużo cierpliwości no i wielkie serce..."
Czy Bingo dostanie szansę na nowy dom... Nie dość że mix, to jeszcze niewidomy...
Moją miłością są boksery. Staramy się w fundacji Boksery w Potrzebie znaleźć tym pięknym, bezdomnym psiakom kochające domy. Dwa lata temu do adopcji poszedł Ichi, niewidomy mieszaniec boksera; znalazł cudowny, ciepły dom na drugim końcu Polski. W schroniskowym kojcu opiekowała się nim mała czarna suczka, pojechała razem z nim...
. Nie ma rzeczy niemożliwych, może i do Bingo uśmiechnie się szczęście?
Zdaje się że na wszystkich forach obowiązują 3 posty zanim wstawi się zdjęcia. Zatem, zdjęcia Bingo odrobinę później . Pozdrawiam,
Hania
Kontakt na mnie: 608 789 140