Kasia, on ma w paszporcie ur.1998 wpisane, to by juz na 15 scie szlo.
Staruszka sie trzyma, tylk ostatnio bardzo sie rozszczekala, co nie dowidzi i nie doslyszy to sobie doszczeka
narazie chodzi i nawet za kotem pobiegnie. Bierze od trzech lat Karsivan na dokrwienie, dziala tez ogolnie dobrze na organizm i stawy, i od ponad roku Rhimadyl przeciwbolowe i przeciwzapalne na stawy, dostaje karme Rinti w puszkach bo juz trzy zeby musialy byc wyrwane, ale jak na staruszke normalnie jeszcze dobrze wyglada. Latem byl taki okres ze myslalam ze to koniec, dostala na krotko sterydy i jak widac jej nie zabily tylko na nogi postawily
Musialam jeden z pokoikow na biuro dalmacie przemeblowac, bo przeciez ani w kuchni ani w stolowym nie moglam z tymi papierami i biurkiem sie rozlozyc, to ja na foteli przed Laptopem, a ona mnie pilnuje i lezy na kanapie. Od czasu do czasu ja poglaszcze, ale to nie jest takie wazne dla niej, najwazniejsze sa smakolyki, o to sie bardziej upomina jak o glaskanie. Sara z natury nie jest taka przytulasna, 5 Minut dziennie jej starczy.
Zniewoliliśmy resztę zwierzęcego stworzenia oraz potraktowaliśmy naszych dalekich kuzynów w futrach i piórach tak okrutnie, że poza wszelką wątpliwość, gdyby mieli oni stworzyć religię, szatanem byłby dla nich człowiek.
— William Ralph Inge