A była trzecia , tylko Czester jej nie polubił , ale Majka owszem , proszę popatrzeć : Majka i Bajka ta ostatnia znalazła dom w Niemczech przez Fundację doberman-nothilfe;
Dodane po 2 minutach:
Tylko gdzie TY dopatrzyłaś sie brudnego Czestera
ja nie wiem , on zawsze był czysty , chyba że wytarzał sie wiosną albo jesienią na ogródku , ale codzienna toaleta jest dla niego nie wskazana
Dodane po 14 minutach: poniewaz Czesiek był zazdrosny o Bajkę i nie zachowywał się jak dżentelmen , musiał ogladać dziewczyny przez szybę . Jeszcze trochę "stukniętych panienek" dalmatynek
Dodane po 3 minutach: A Czesław , niestety
Dodane po 2 minutach: To właśnie Bajka z Lubartowa , przywizła ze sobą kaszel kenelowy , który narobił "bałaganu" w moim psim świecie
ale Bajce uratował ten przyjazd życie
Dodane po 34 minutach: A teraz poznajcie również innych moich podopiecznych :
Ten wielki mix 10 ras to pierwszy rezydent Michałowic , MISIEK , zabrany , a raczej kupiony za "flaszkę " od sąsiadów ,nie najlepszych opiekunów zwierzat, ważył może z 12 KG. teraz 50 KG
Te dwie to sunie , są z nami od szczeniaka , większa Tekila to psiak mojego syna , mniejsza to Perełka , są siostrami ,ich brat Czako jest w hotelu u Grzegorza , tam gdzie pojechała Atma .
Rodzeństwo to część osmioosobowej rodzinki , która z mamą Janą (bezdomna ) trafiła do mnie na DT. Czako i Perełka szukają domów.
Dodane po 1 minutach: Niestety Majka i CZester tolerują tylko Tekilę , Czester jest wrogiem Miśka , rzuca sie na niego , a Maja chce zjeść Perełkę . Dlatego jak tamte biegają , dalmatyńczyki oglądają je przez szybę
Dodane po 3 minutach: A dzisiaj był upał nieziemski , temperatura równikowa ponad 30 st , więc Czester uciekał do domu , Majka za nic nie chciała biegać , jak zwykle usiadła przy stole i czekała na zimne napoje i kelnera
Dodane po 1 minutach: Dodane po 2 minutach: Buziaki dla wszystkich , na dzisiaj to wszystko
"Pamiętaj że jak zdecydujesz się pomagać ,myśl najpierw o tych którym to obiecałeś"