"Jest twoim przyjacielem, partnerem, obrońcą - twoim Psem. Jesteś jego życiem, miłością, przewodnikiem. Będzie twój - wierny i oddany do ostatniego uderzenia serca. Winien mu jesteś zasłużyć na to oddanie."/ M. Siegal /
W sumie to ma typowo dalmacią budową - a łapki najpiękniejsze na świecie! Obecnie najchętniej chłodzi się na kafelkach i nawet za daleko na spacery nie wychodzi (specjalnie dla niej zaczęłam wstawać o 5 rano (!), żeby się jeszcze na poranny długi spacer w "chłodzie" załapać ).
Już ponad rok Martucha jest u nas - i ciężko mi sobie wyobrazić, żeby miało być inaczej Niewiele się zmieniła - dalej jest kochana, spokojna, chociaż jak każda kobieta miewa swoje humorki Ostatnio próbowałam zrobić jej parę zdjęć podczas aportowania (wyskakuje wysoko po smaczki, mniej chętnie po zabawki/gałązki), aleee.... no wyszło jak wyszło
Niedawno przeprowadziłyśmy się z Martą do nowego domku (dosłownie i w przenośni ) Martucha teraz dokazuje całymi dniami z resztą sfory - w sumie w domu jest... 6 psów i kot - wszystkie znajdki! Wrzucam parę nowych zdjęć - pozdrawiamy