Pozdrawiamy i życzymy wszystkiego najlepszego w 2014.Moje stadko ma się dobrze.Ponguś jest przywódcą stada wszędzie go pełno jak widać reszta lubi leniuchować przy moich nogach ja im szykuję obiad a one odpoczywają przy kuchence na chodniku oby bliżej pańci.Na Podlasiu brudno i ponuro czekamy na zimę.
Dziękujemy za życzenia No proszę, taki Trójłapek, chyba najmniejszy i najmłodszy a rządzi! Wszystkiego dobrego, serdecznie pozdrawiam Pańcię i całą Gromadkę
Zgadnijcie kto to może leżakować z moim mężem,a kto inny jak nie Sonia.Obowiązkowo trzy gpdzinki musi z pańciem pomigdolić aż w końcu zaśnie i spadnie bo ciasno na rogówce chociaż jest szeroka.
gromadka wygląda świetnie widzę, że łóżko zajmują a jakie z nich pieszczochy
"Pies jest jedyną istotą na świecie , która bardziej kocha Ciebie niż samego siebie"./J. Billings / "Na początku Bóg stworzył człowieka, ale widząc go tak słabym, dał mu psa" - /Alfons Toussenel/
Żegnaj kochany moje serce krwawi z bólu i tęsknoty za Tobą,to stało się za szybko.Jesteś ze mną i pozostaniesz w mym sercu i na moim podwórku na zawsze.
Boże! Takie świetne foty najpierw, a potem taka wiadomość…. Co się stało? Biedny Ponguś, biedny trójłapek…. Tak dobrze miał u Ciebie…. Jestem w szoku. Taki był fajny gość z niego! Taki dzielny na tych 3 łapkach…. Marysiu, trzymaj się! Dałaś mu dom i szczęscie, szkoda, że na tak krótko…….
Olu tak to stało się tak nagle,biegała po podwórku cała trójka,wychodzę na podwórko patrzę i własnym oczom nie wierzę Ponguś leży ja do niego a on nic nie reaguje z tego wynika Ze prawdopodobnie zawał lub zator płucny z opini lekarza.Nie mogę nadal pogodzić się tak mi GO brakuje.