Mazury wspanialy rejon Polski , ale z tego co widze , to sa u nas dziewczyny z Warszawy , psy w domach w okolicach Warszawy , reszta jest na poludniu polski,
Grzegorz i pare innych ludzi okolice Trzcianki- Poznan
, a moze by tak troche zentralnie , albo w poludniowej czesci Polski ???
Bo mysle ze Vilena i Roma mialyby strasznie daleka podroz na Mazury
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
ja przy okazji odwiedzilabym rodzicow w Kluczborku , a moze by tak cos kolo Krakowa ???
Bylam tam ostanio jak mialam 12 lat , tak bardzo chcialabym zobaczyc Krakow jak teraz wyglada , dlatego mysle ze moze bym mogla jedno z drugim polaczyc ?????
Patrzylam na google maps i tak to wyglada
http://maps.google.de/maps?f=d&source=s ... 876709&z=7fajnie by bylo , jakby mogly rodziny z naszymi wyadoptowanymi psami tez przyjechac , tylko nie wiem w jakim rejonie Polski jest ich najwiecej , ale wydaje mi sie ze zwlaszca mazury i polnocna czesc Polski jak najmniej
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
Co wy na to , gdzies w okolicach Krakowa , moze zna ktos z was te tereny i znalazloby sie cos gdzie Dalmaty moglyby sobie spokojnie po lakach pobiegac ????
Zniewoliliśmy resztę zwierzęcego stworzenia oraz potraktowaliśmy naszych dalekich kuzynów w futrach i piórach tak okrutnie, że poza wszelką wątpliwość, gdyby mieli oni stworzyć religię, szatanem byłby dla nich człowiek.
— William Ralph Inge